Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Μπλόκο» από τον Alpha στον Χρήστο Φερεντίνο – Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

Θα καθυστερήσει η μεταγραφή του παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η επόμενη τηλεοπτική σεζόν για τον Χρήστο Φερεντίνο.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για να συνεχίσει εκεί την τηλεοπτική του καριέρα με την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και βραδινής εκπομπής, ωστόσο αυτό θα καθυστερήσει να συμβεί.

Το ισχύον συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον Alpha ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, περιλαμβάνει και τον όρο πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν μπορεί να έχει παρουσία νωρίτερα σε άλλο κανάλι, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει και γυρίσματα για οποιοδήποτε νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Πράγμα που σημαίνει πως ο γνωστός παρουσιαστής θα μπορεί να ξεκινήσει γυρίσματα για τον ΣΚΑΪ από τις αρχές Οκτωβρίου.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο ΣΚΑΪ έχουν συμφωνήσει για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ο μονομάχος», που είχε κάνει και πάλι πριν από πολλά χρόνια ο γνωστός παρουσιαστής και συγκεκριμένα στα μέσα της δεκαετίας του 2000 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τώρα, πλέον, θα επιστρέψει ανανεωμένο μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Το σενάριο που εξετάζεται τώρα στον ΣΚΑΪ είναι ο Χρήστος Φερεντίνος να ξεκινήσει με την παρουσίαση βραδινής μουσικής εκπομπής τα Σάββατα από τον Οκτώβριο και αργότερα, μέσα στον Νοέμβριο, να ξεκινήσει και ο «Μονομάχος».

Πάντως, οι πληροφορίες που έρχονται αυτή τη στιγμή από τον Alpha αναφέρουν πως το κανάλι της Κηφισιάς δεν είναι προς το παρόν διατεθειμένο να αποδεσμεύσει τον Χρήστο Φερεντίνο νωρίτερα από την τυπική λήξη του συμβολαίου του.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 30/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00