Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο ΣΚΑΪ προσεγγίζει τη Ζέτα Μακρυπούλια για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Μετά τον Μάρκο Σεφερλή και τον Χρήστο Φερεντίνο θέλει και την όμορφη παρουσιάστρια

Τη Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να προσεγγίζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΣΚΑΪ, μετά την προσθήκη του Χρήστου Φερεντίνου και του Μάρκου Σεφερλή στο δυναμικό του.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ, για να αναλάβει ένα φρέσκο project, το οποίο έχουμε καιρό να δούμε στην ελληνική τηλεόραση. Ο παρουσιαστής θα παραμείνει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, καλωσορίζοντας το κοινό σε ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, πολλά υποσχόμενο. Ο λόγος για τον “Μονομάχο”, το παιχνίδι ερωτήσεων το οποίο είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στον ΣΚΑΪ θα βρει τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν και ο Μάρκος Σεφερλής, όπως ανακοίνωσε επίσημα το κανάλι του Φαλήρου.

Η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1 δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά αν και στο «μενού» της τρέχουσας τηλεοπτικής χρονιάς περιλαμβάνονταν δύο προγράμματα με τον δημοφιλή ηθοποιό, το «5×5» και το «Family Game Night». Ωστόσο, δεν άργησε εκείνος να βρει νέα… στέγη. Έτσι θα τον δούμε στον ΣΚΑΪ.

Όσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ολοκληρώνει φέτος τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, με το κανάλι του Αμαρουσίου να θέλει να την κρατήσει στο δυναμικό. Ωστόσο, «σφήνα» έχει μπει και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος – όπως έγινε γνωστό την Κυριακή την έχει ήδη προσεγγίσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00