Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μπέττυ Μαγγίρα κατά Γιώργου Λιάνη: «Σαν γυναίκα νιώθω πολύ εκνευρισμένη» (Βίντεο)

«Δεν ξέρω τι έχει πιάσει τελευταία κάποιους άντρες και βγαίνουν και δίνουν τόσο προσωπικά δεδομένα, να τα πουν δημόσια» δήλωσε η παρουσιάστρια

Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» θέλησε η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάσει τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, σε συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος, αποκάλυψε ότι η αείμνηστη ηθοποιός του είχε δείξει το στήθος της και ότι μάλιστα τον προέτρεψε να το αγγίξει.

«Σαν γυναίκα νιώθω πολύ εκνευρισμένη. Δεν ξέρω τι έχει πιάσει τελευταία κάποιους άντρες και βγαίνουν και δίνουν τόσο προσωπικά δεδομένα, να τα πουν δημόσια. Να φτάσεις μέχρι το σημείο να πεις ότι «είχαμε κάτι ερωτικό, είχαμε έναν δεσμό», οκ. Πρόκειται για μια γυναίκα-μύθο, που δεν είναι και στη ζωή για να βγει και να απαντήσει», ανέφερε μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Λες κάτι τόσο προσωπικό, που συνέβη μεταξύ τους, γιατί υπήρξε μία ερωτική έλξη… και λες ότι άνοιξε τη ρόμπα και είπε «πάρ’ το» και «εγώ το ‘πιασα». Γιατί να μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες; Δεν το καταλαβαίνω. Είναι πάρα πολύ άκομψο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Για μένα θεωρώ ότι είναι αγένεια και προσβολή να βγάζεις τόσο προσωπικά δεδομένα δημόσια για μία γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή. Γιατί να μου δώσεις αυτή την πληροφορία; Είναι κάτι που συνέβη μεταξύ εσού και αυτής, οπότε δεν είναι ωραίο να το μοιράζεσαι με όλο τον κόσμο», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00