Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω αν έχετε μάθει εσείς αλλιώς και παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα» (Βίντεο)

«Και είπα εγώ αυτό και βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι παίρνω και πολλά λεφτά. Ό,τι πω τα ίδια λεφτά παίρνω» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της εκπομπής του «Πρωινού», θέλησε να ξεκαθαρίσει σε κάποιους ότι τα χρήματα με τα οποία αμείβεται είναι όλα νόμιμα και ότι κάποιοι που βρίσκονται στην ίδια εταιρία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα έπρεπε να τον προστατέψουν.

«Γνωρίζετε όλοι τις αντιδράσεις που δημιούργησε η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου σε περιοδικού, που αναφέρθηκε στην επαφή του με την κα Όλγα Τρέμη. Εμείς τοποθετηθήκαμε και είπαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν την είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά αυτοί που δεν τον προστάτεψαν. Μάλιστα, όταν είναι ομόσταβλοι. Το περιοδικό με το μέσον που εργάζεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ίδια εταιρεία».

«Άρα λοιπόν ένας νοήμων άνθρωπος, το μόνο που κάνει, όταν βλέπει κάτι ότι είναι λάθος και θα σχολιαστεί, τον προστατεύει. Και είπα εγώ αυτό και βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι παίρνω και πολλά λεφτά. Ό,τι πω τα ίδια λεφτά παίρνω. Δεν ξέρω αν έχετε μάθει εσείς αλλιώς και παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα, από κάτω και από πάνω… Εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω και μάλιστα όλα νόμιμα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00