Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νίνο: «Γράφω ημερολόγιο καθημερινά, θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35» (Βίντεο)

«Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό, κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω» ανέφερε ο τραγουδιστής

Την Δευτέρα το βράδυ, ο Νίνο ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε μια ιδιαίτερη συνέντευξη από τον τραγουδιστή.

Ο Νίνο σε αυτή την σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση προχώρησε σε εξομολογήσεις και μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που κρατά… ημερολόγιο.

«Δεν κλείνομαι μέσα, απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Γιατί είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος, ο οποίος παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ας πούμε ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια, γίνονται αλήθεια και τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά» είπε ο Νίνο.

Στην πορεία αποκάλυψε πως:

«Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους».

 

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου