Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Survivor All Star: Tέλος οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» – Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες (Βίντεο)

Με μια μεγάλη αλλαγή επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το επεισόδιο του Survivor All Star, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Όπως σωστά μας είχε προϊδεάσει το spoiler του «Πρωινού μας» οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο «Survivor all Star», πλέον, αποτελούν παρελθόν και οι ομάδες στο εξής είναι οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι».

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor all star

«Οι ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών περνάνε στο παρελθόν και έρχονται δύο νέες ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Φιλίες δημιουργήθηκαν, φίλοι προδόθηκαν, τα ξαναβρήκαν και πλέον όλο αυτό ξεκινάει από την αρχή. Μια καινούργια πρόκληση που έρχεται ακριβώς στα μισά του Survivor All Star και καλεί όλους σας να συμβιώσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. Να βρείτε καινούργιες παρέες, καινούργιους υποστηρικτές, καινούργιες στρατηγικές για να προχωρήσετε στην τελική ευθεία για το έπαθλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Οι νέες ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κόκκινη ομάδα:
Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπλε ομάδα:
Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

 




 

Μαριαλένα και Σάκης ενώθηκαν

Βλέπουμε λοιπόν πως το ζευγάρι του Survivor All Star, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, ενώθηκε. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη πως αφήνει την μπλε μπαντάνα και φοράει πλέον την κόκκινη, έτρεξε αμέσως στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος την πήρα αγκαλιά και την σήκωσε ψηλά. Ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορούσε να πιστέψει πως μετά από τρεις μήνες θα έχει στο πλευρό του την σύντροφό του και έβαλε τα κλάματα.

Μαζί παραμένουν και οι αιώνιοι αντίπαλοι, Τάκης Καραγκούνιας και Εύη Σαλταφερίδου.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ καθώς, τα spoilers θέλουν τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση να έχουν αποβληθεί λόγω παραβίασης των κανονισμών.

 




 

 

H αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση

Σήμερα θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πριν το αγώνισμα για την ασυλία ότι δύο παίκτες των Μπλε βρίσκονται προσωρινά εκτός Survivor All Star, καθώς παραβίασαν βασικούς κανόνες.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου