Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Το «Σπίτι με το MEGA» φιλοξενεί τον Δημήτρη Μπάση

Η Ρούλα Κορομηλά φιλοξενεί το Σάββατο στο Mega τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή

Το «Σπίτι με το Mega» φιλοξενεί μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Ανήμερα 25ης Μαρτίου στις 21.00 η Ρούλα Κορομηλά καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπάση, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή με φωνή-αποτύπωμα και πλούσια δισκογραφία, με τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.

Ο Δημήτρης Μπάσης με την εκφραστική, μεστή χροιά του μας ταξιδεύει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ δεν λείπουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που τον τιμούν με την παρουσία τους. Ο Γιάννης Κότσιρας ενώνει την υπέροχη φωνή του με εκείνη του καλού του φίλου Δημήτρη Μπάση, σε μία από τις ωραιότερες στιγμές του μουσικού αφιερώματος. Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια και συμπράττει σε πολύ ιδιαίτερα ντουέτα με τον Δημήτρη Μπάση.

Οι αδελφοί Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με άρωμα Πόντου, συνδέοντας τα παραδοσιακά με τα σύγχρονα στοιχεία. Την παρέα συμπληρώνει η ταλαντούχα Καλλιόπη Πούσκα. Ένα συγκρότημα που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική σκηνή, οι Εκείνος & Εκείνος (Κώστας Λογοθετίδης και Νίκος Καλλίνης) μας θυμίζουν αξέχαστα τραγούδια όπως «Τα λόγια κομμάτια». Ακόμα συμμετέχουν ο δημοσιογράφος Κώστας Στεφανής, η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Μαύρο ρόδο» Ελένη Καπλάνη, στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη επιτυχημένη σειρά του Mega, και ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος.

Γεννημένος στη Στουτγκάρδη, ο Δημήτρης Μπάσης γνώρισε την Ελλάδα στα οκτώ του χρόνια, όταν επέστρεψε με την οικογένειά του στο Χέρσο του Νομού Κιλκίς. Στα είκοσι αρχίζει να τραγουδά επαγγελματικά και τον ανακαλύπτει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Για τρεις σεζόν μαζί του και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μαζί και τη Λίνα Νικολακοπούλου, σε μουσικές παραστάσεις.

 

«Ψίθυροι καρδιάς»

Το ντεμπούτο του έγινε με τα έργα του Σταμάτη Κραουνάκη «Όταν έρχονται οι φίλοι μου», όπου συμμετέχει με δύο τραγούδια, ενώ ξεχώρισε στο σάουντρακ «Το τρίτο στεφάνι» με ένα τραγούδι. Το 1996 συνεργάζεται με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Γιάννη Σπανό σε ζωντανές εμφανίσεις. Έναν χρόνο μετά κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός δίσκος με τίτλο «Με τη φόρα του ανέμου» (μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και Κώστα Φαλκώνη). Και η μεγαλύτερη επιτυχία του έρχεται το 1997 με τους «Ψίθυρους καρδιάς» μέσα από το ομότιτλο σίριαλ. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά…

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 24/3/2023

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου