Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ο Κώστας Τσουρός για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν είναι αφελής, αν πει κάτι πρέπει να κριθεί γι’ αυτά που λέει» (Βίντεο)

«Δεν χτυπάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, χτυπάμε αυτό που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος» τονίζει ο δημοσιογράφος

Ο Κώστας Τσουρός από τον αέρα της εκπομπής του «Mega Καλημέρα», θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα σχόλια που δέχτηκε. Ο Κώστας Τσουρός έκανε μια συγκεκριμένη παρατήρηση, διευκρινίζοντας κάποια πράγματα.

«Αντιλαμβάνομαι και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει την άποψή του και δεχόμαστε αυτό που είπε ότι το έκανε από αφέλεια -εγώ δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αφελής-, από την άλλη, ότι χτυπάνε την εκπομπή… δε νομίζω ότι χτυπάει κανείς τη συγκεκριμένη εκπομπή. Επίσης, δεν χτυπάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, χτυπάμε αυτό που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το γεγονός ότι ήταν σε μία φάση της ζωής του που έβγαινε από το νοσοκομείο, όπου ζει με οξυγόνο και του ευχηθήκαμε περαστικά και μπράβο του που τα κατάφερε, δε σημαίνει ότι ο ίδιος άνθρωπος αν πει κάτι δεν πρέπει να κριθεί γι’ αυτά που λέει. Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η αντίδραση είναι για τα λεγόμενα του Ανδρέα», τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος σχολίασε το γεγονός πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος από όλους όσοι τον σχολίασαν αρνητικά, εκείνος επέλεξε να απαντήσει μόνο στην Έλενα Χριστοπούλου.

«Η απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου μου φάνηκε το ίδιο κακή με αυτό που είπε για την Όλγα Τρέμη. Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε ένα post όπως έκανε όλη η showbiz, εκείνος προτίμησε να στοχεύσει μόνο μία. Δεν καταλαβαίνω, σίγουρα θα υπάρχει λόγος για τόσο σκληρή επίθεση», είπε ο δημοσιογράφος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00