Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Οι ταινίες της βραδιάς

Αναλυτικά οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας, απόψε το βράδυ.

Mega (01.20): «Παράνομος κόσμος», περιπέτεια. Η Λόντον είναι μια σέξι γυναίκα. Όταν λοιπόν βάζει απότομα τέλος στην παθιασμένη, θυελλώδη σχέση της με τον Σιντ και αποφασίζει να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ο πρώην σύντροφός της γίνεται ράκος.  Απελπισμένος πνίγει τον πόνο του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όταν ανακαλύπτει ότι οι φίλοι της Λόντον τής κάνουν
αποχαιρετιστήριο πάρτι. Αποφασίζει τότε να πάει στο πάρτι, έστω και ακάλεστος, παρέα με τον έμπορο ναρκωτικών Μπέιτμαν, με σκοπό να σταματήσει τη Λόντον με οποιοδήποτε κόστος…
Περιπέτεια με τους Τζέσικα Μπίελ, Κρις Έβανς, Τζέισον Στέιθαμ, Τζον Νιούτον

ΕΡΤ1 (23.00):«Ιστορίες του Μπρονξ», γκανγκστερικό δράμα. Δεκαετία του ’60, οι δρόμοι του Μπρονξ δεν είναι… ευκολάκι για να κινείται ο οποιοσδήποτε. Πρέπει να μαθαίνεις γρήγορα, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τα πάντα.

Ο Καλότζερο, γιος του Λορέντζο, μαθαίνει για τις αρετές της σκληρής και τίμιας δουλειάς από τον πατέρα του, που δεν έχε τίποτα πιο ιερό από την αξιοπρέπειά του, αλλά και τον τρόπο για να βγάλεις εύκολα λεφτά επιβιώνοντας στους δρόμους από εκείνον που τους ελέγχει, μαφιόζο με το όνομα Σόνι.

Τώρα ο Καλότζερο πρέπεινα διαλέξει αν θα κερδίζειτον σεβασμό των άλλων,όπως ο πατέρας του, ή αν θα τους αναγκάζει να τον σεβαστούν, όπως ο Σόνι.

Αποτέλεσμα; Διχασμένος, σύντομα όμως θα μάθει ότι για κάθε σεντ εύκολου χρήματος που βγάζεις υπάρχει ένα δύσκολο, σχεδόν θανάσιμο, μάθημα για να διδαχθείς. Σκηνοθετικό ντεμπούτο του (λατρεμένου) Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με τον ίδιο φυσικά, τον Τσαζ Παλμιντέρι, τον Λίλο Μπανκάτο και τη Φράνσις Κάπρα.

Star (23.40): «Οι σπεσιαλίστες», περιπέτεια. Η Μέι Μάνρο επαναφέρει στην ενεργό δράση τον Ρέι Κουίκ, πρώην πράκτορα της CIA και ειδικό στα εκρηκτικά, καθώς προτίθεται να εκδικηθεί για τη δολοφονία των γονιών της από τον μεγαλοκακοποιό Τζο Λίον και τον γιο του, Τόμας. Στο μεταξύ, ο Νεντ Τρεντ, πρώην συνάδελφος του Ρέι, που εργάζεται τώρα για λογαριασμό του Λίον, είναι αποφασισμένος να κλείσει μια και καλή τους παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει με τον Ρέι. Καθώς ο Ρέι αποδεκατίζει τους άνδρες του Λίον, μπλέκει παράλληλα σε ένα φλογερό ειδύλλιο με τη Μέι.

Περιπέτεια με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Σάρον Στόουν, Έρικ Ρόμπερτς.

Open (23.45): «Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων», μεταφυσική. Σε ένα στοιχειωμένο σπίτι έξω από το Σαν Φρανσίσκο, χτισμένο υπό τις οδηγίες της Σάρα Ουίντσεστερ με στόχο να φυλακίσει εκατοντάδες πνεύματα που διψούν για εκδίκηση, η επίσκεψη του εκκεντρικού γιατρού Έρικ Πράις στη Σάρα και την ανιψιά της θα προκαλέσει το πιο τρομακτικό από αυτά να πάρει την ιδιοκτήτρια στην άλλη πλευρά του κόσμου.

Μεταφυσική με τους Έλεν Μίρεν, Τζέισον Κλαρκ, Σάρα Σνουκ

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την Πέμπτη 23/3

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου