Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Παράδεισος των κυριών» – Γωγώ Μπρέμπου: «Για την Όλγα, η σχέση με τον Γιαμαλή είναι μονόδρομος για την καρδιά της»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha

Στον καναπέ της «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Γωγώ Μπρέμπου, η οποία μίλησε για τον ρόλο της «Όλγας», τον οποίο υποδύεται στον «Παράδεισο των κυριών».

Η ηθοποιός, η οποία είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση, αποκάλυψε τους λόγους που είπε το «ναι» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Ήταν το σενάριο πολύ ενδιαφέρον, το οποίο έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις και είναι σε πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο. Η δεκαετία του ’60, διαμόρφωσε κατά πολύ τη ροή του κόσμου, έγιναν συγκλονιστικές αλλαγές, επαναστάσεις, πραξικοπήματα, μια Ελλάδα που προσπαθούσε να συνέλθει από πάρα πολύ μεγάλες πληγές και ήταν και εξαιρετικά δύσκολη για τις γυναίκες η οποία κατέληξε να είναι απελευθερωτική», δήλωσε η Γωγώ Μπρέμπου.

«Η Όλγα είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψει, ήταν από ένα πλούσιο σπίτι, πήγε εσωτερική σε σχολείο στην Ελβετία και στα 17, γνώρισε τον Αποστόλη, παντρεύτηκαν, έμεινε έγκυος και έκανε τον Πάρη ο οποίος έχει ψυχολογική διαταραχή, η οποία δεν είχε βρεθεί ποτέ. Η σχέση της με τον Γιαμαλή είναι μονόδρομος για την καρδιά της. Αν η Όλγα ήταν φίλη μου και μου έλεγε πώς της φέρεται ο άντρας της, θα της έλεγα “έλα σπίτι μου, δεν θα τον ξαναπάρεις τηλέφωνο και βάλε τους δικηγόρους σου μπροστά”. Η Όλγα, ενώ φαίνεται ότι έχει τα πάντα, μόρφωση, χρήματα, δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Εκείνη τη εποχή, τα διαζύγια δεν έβγαιναν όπως σήμερα, έβγαιναν εις βάρος του ενός ή του άλλου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Γωγώ Μπρέμπου μίλησε και για το προεδρικό διάταγμα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου