Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιώργος Λιάγκας για Μικρούτσικο: «Μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία χρόνια, θα έπρεπε να τον είχαν προστατέψει» (Βίντεο)

«Εγώ ντρέπομαι για αυτό. Έπρεπε να ζητήσει ο κύριος Μικρούτσικος να αποσυρθεί το θέμα» είπε ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της εκπομπής του Πρωινό, θέλησε να τοποθετηθεί και αυτός με την σειρά του για το θέμα του Ανδρέα Μικρούτσικου και τα όσα είπε για την Όλγα Τρέμη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Ο Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία χρόνια, ήταν σε καταστολή, βγήκε, ξύπνησε, οκ. Θα έπρεπε να τον είχαν προστατέψει σε όλο αυτό. Το ότι μάθαμε μετά από τόσα χρόνια με ποιο άντρα πήγε η κυρία Τρέμη είναι ντροπή. Είναι μια γραπτή συνέντευξη, αλλά όπως και να έχει το πράγμα όταν είσαι σε ένα περιοδικό και βλέπεις ότι κάποιος λέει ένα τέτοιο πράγμα, πρέπει να κοπεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στην δική μας εκπομπή έχουν ειπωθεί τέρατα και έχουμε αναγκαστεί και εμείς να τα κόψουμε για να μην εκτεθούν άνθρωποι. Όταν είσαι σε ένα περιοδικό και βλέπεις ότι κάποιος λέει τέτοιο πράγμα… Βλέπεις ότι έχει πει για μία σχέση με μία κυρία, λες θα πουλήσεις και… έτσι κι αλλιώς τα περιοδικά τα διαβάζουν μόνοι τους, δεν τα παίρνει κανένας. Θα το πάρει κανείς παραπάνω; Όχι. Άρα γιατί να το κάνεις;», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ ντρέπομαι για αυτό. Έπρεπε να ζητήσει ο κύριος Μικρούτσικος να αποσυρθεί το θέμα. Από το πρωί βλέπω σε πέντε εφημερίδες πρωτοσέλιδο την κυρία Τρέμη. Ντρέπομαι για όλα αυτά», πρόσθεσε ο Τάσος Τεργιάκης.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου