Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μπέττυ Μαγγίρα για Έλενα Παπαρίζου: «Δεν είναι σωστή η φράση για τα άφυλα παιδιά»

«Γενικά είναι πάρα πολύ άνετη και είναι από τις γυναίκες που στηρίζουν όλη την κοινότητα LGTBQ» ανέφερε η παρουσιάστρια

Η Μπέττυ Μαγγίρα από τον αέρα της εκπομπής της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», σχολίασε τα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου για την σεξουαλικότητα των παιδιών.

Ειδικότερα η τραγουδίστρια τόνισε πως:

«Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως «εξομολογήθηκε ότι στα 13 της χρόνια και αυτή είχε αμφιβολίες για την σεξουαλικότητα της και νομίζω ότι πάρα πολλά παιδιά μπορεί να περάσουν από ένα τέτοιο στάδιο. Τι τους έλκει και που προσανατολίζονται. Βέβαια, η φράση που είπε ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα δεν νομίζω ότι είναι σωστή».

«Γενικά είναι πάρα πολύ άνετη και είναι από τις γυναίκες που στηρίζουν όλη την κοινότητα LGTBQ. Είναι από τις πρώτες που εμφανίστηκε στο Pride, γιατί έτσι μεγάλωσε. Μεγάλωσε στην Σουηδία, είχε πάρα πολλούς φίλους γκέι και το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό και έτσι πιστεύω πως θα έπρεπε να το θεωρούμε όλοι μας. Ο καθένας επιλέγει τον δικό του σεξουαλικό προσανατολισμό».

«Βιολογικό φύλο υπάρχει. Ή τουλάχιστον έτσι εμείς το αναγνωρίζουμε ως κοινωνία. Δηλαδή αυτό αναγνωρίζουμε. Ιατρικά, όπως θέλετε πείτε το, υπάρχει το βιολογικό φύλο. Το αρσενικό και το θηλυκό» υπογράμμισε, επίσης, ο Παναγιώτης Χατζιδάκης στο πρωινό μαγκαζίνο του OPEN.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου