Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κινήσεις ενίσχυσης από το Star – Σκέψεις για αλλαγή ζώνης στη Ζήνα

Με φόντο τα προβληµατικά νούµερα τηλεθέασης του Star στην πρωινή και τη µεσηµεριανή ζώνη

Κάθε άλλο παρά δεδοµένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει στο Star υπό τις σηµερινές συνθήκες. Όχι, φυσικά, ότι τίθεται οποιοδήποτε θέµα σε επίπεδο συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθµού µε την επιτυχηµένη παρουσιάστρια, ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, µεταξύ της ίδιας και του καναλιού υπάρχουν σκέψεις και ζυµώσεις ενόψει της νέας σεζόν, µε σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων της εκποµπής της, σε µια διαδικασία win-win.

Συγκεκριµένα, µε φόντο τα προβληµατικά νούµερα τηλεθέασης του Star στην πρωινή και τη µεσηµεριανή ζώνη, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα µετακίνησης της Ζήνας Κουτσελίνη και της οµάδας της στα αντίστοιχα slots, σε µια προσπάθεια να ενισχυθεί το συνολικό στίγµα του καναλιού στο κοµµάτι της καθηµερινής τηλεθέασης.

Στην περίπτωση του πρωινού, στόχος είναι να ανέβουν κατακόρυφα οι τελεθέασεις στην εν λόγω ζώνη, η οποία, ως γνωστόν, θεωρείται κλειδί για το πεδίο της ψυχαγωγίας, καθώς οι τελευταίες απόπειρες µε τα δίδυµα Καρτελιά – Παπίλα και Χατζίδου – Παύλου δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες.

Ως εκ τούτου, η Ζήνα Κουτσελίνη είναι η προφανής λύση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την άποψη πως µε τον τρόπο αυτό θα επωφεληθεί και η ίδια, καθώς θα αποφύγει το χρονικό σηµείο του ανταγωνισµού µε την Κατερίνα Καινούργιου.

Όσο για το µεσηµέρι, ο κεντρικός άξονας των σχετικών διεργασιών είναι προφανής. Να µπει στην αρένα απέναντι -αρχικά- σε Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο, το πλέον ισχυρό προϊόν του τηλεοπτικού σταθµού της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε επίπεδο κάλυψης της κοινωνικής επικαιρότητας.

Άλλωστε, πρόκειται για µια ζώνη που τα τελευταία χρόνια παίζει κοµβικό ρόλο στη διαµόρφωση των ισορροπιών. Φυσικά, ουδείς θα πρέπει να λησµονεί ότι µέχρι νεωτέρας όλες αυτές οι πιθανότητες συνιστούν σχέδια επί χάρτου, µε το σενάριο να µην αλλάξει τίποτα σε ό,τι αφορά την ώρα προβολής του «Αλήθειες µε τη Ζήνα» να παραµένει δυναµικά στην εξίσωση, ανάλογα βεβαίως και µε τις αποφάσεις που θα ληφθούν για τη γενικότερη µορφή του προγράµµατος του Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 18/03/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου