Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Τα Νούμερα» στην ΕΡΤ1: Ο Εισβολέας και η Ιουλία Καραπατάκη guests στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, στις 22:00

Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη. Ο Εισβολέας και η Ιουλία Καραπατάκη θα είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιο 23ο: «Λάθη μετράω»

Ένας αστυνομικός του 16ου Τμήματος, ο Ηλίας (Εισβολέας), συλλαμβάνει όλους τους ήρωές μας, με εντελώς παράλογες και αστήρικτες κατηγορίες. Ενώ όλοι περνάνε τη νύχτα στο κρατητήριο, η Δανάη τούς αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά τον Ηλία. Στο μεταξύ, η Έλσα καταζητείται από την Ιντερπόλ, λόγω της ομοιότητάς της με μια διάσημη παραχαράκτρια έργων τέχνης. O δε Θανάσης, για κάποιον ανεξήγητο -όπως πάντα- λόγo, παθαίνει μια εμμονή με τη ρωσική λογοτεχνία. Όλα θα τα σώσει η «γυμνή» αλήθεια, που στην περίπτωσή μας ενσαρκώνει η ρεμπέτισσα του… Lonely Fans, Ιουλία Καραπατάκη.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου