Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιώργος Καρτελιάς για Ελίνα Παπίλα: «Θύμισε λίγο παλιό, ε και;» (Βίντεο)

«Όταν ξεκινάει κάτι, δεν είναι ωραίο να το κρίνεις κατευθείαν» αναφέρει

Ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και στην τηλεοπτική εκπομπή της φίλης του Ελίνας Παπίλα.

«Το 5Χ5 το έβλεπα και να πω στον Μάρκο ότι μου άρεσε και έχω κλέψει πολλές ατάκες του. Μου άρεσε πάρα πολύ που έπεσε το όνομά μου στο τραπέζι. Επίσημη πρόταση όμως δεν έχω. Ο Μάρκος είναι ταλαντούχος και χαμαιλέοντας, προσαρμόζεται παντού όπως πρέπει», σχολιάζει ο Γιώργος Καρτελιάς για τη μεταγραφή του ηθοποιού στον ΣΚΑΪ.

«Την είδα την πρεμιέρα, όχι όμως από την αρχή. Στην κακία είμαστε όλοι πρώτοι. Αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Όταν ξεκινάει κάτι, δεν είναι ωραίο να το κρίνεις κατευθείαν. ΟΚ, ωραία, θύμιζε λίγο παλιό. Και τι έγινε; Άφησέ το να εξελιχθεί, να φανεί το νέο», επισημαίνει ο Γιώργος Καρτελιάς για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

«Τώρα ξεκίνησε. Πιστεύω θα ανέβει, είναι και δύσκολη η ώρα της εκπομπής. Απόγευμα Σαββατοκύριακου δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός», τονίζει για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Όταν ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα ξεκινήσει, φυσικά και μίλησα μαζί της και της ευχήθηκα», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Καρτελιάς.

Τέλος, όσον αφορά την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει προσωρινά την τηλεόραση, ο Γιώργος Καρτελιάς σημειώνει: «Για να πει ο Νίκος ότι θέλει να σταματήσει για 1-2-3 σεζόν, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Καμιά φορά η παύση κάνει καλό».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00