Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Δανάη Μπάρκα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω υπάρξει και εγώ με αναγνωρίσιμους ανθρώπους, θα σωριαζόμουν αν έλεγαν κάτι» (Βίντεο)

Η Δανάη Μπάρκα δεν είδε με καλό μάτι τις δηλώσεις του αγαπημένου παρουσιαστή

Τα όσα είπε για την ερωτική του σχέση με την Όλγα Τρέμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια από τον αέρα της εκπομπής της θέλησε να τονίσει πως εκείνη δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί μια τέτοια δημόσια εξομολόγηση προσωπικών της στιγμών.

Η Δανάη Μπάρκα δεν είδε με καλό μάτι τις δηλώσεις του αγαπημένου παρουσιαστή και τόνισε πως σε δική της περίπτωση δεν θα τις άρεσε καθόλου να βγει κάποιος άντρας και να μιλήσει για τις σχέσεις τους.

«Αν αποστασιοποιηθούμε από τα πρόσωπα, δηλαδή αν ξεχάσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια σπουδαία ύπαρξη της ελληνικής τηλεόρασης που έχει αλλάξει τα πράγματα και έχει χαρίσει μόνο γέλια και χαρές. Και αν ξεχάσουμε ποια είναι η κα. Τρέμη – που φαντάζομαι όντως τώρα θα τρέμει – που είναι μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες παρουσιάστριες της ενημέρωσης. Ως κοινωνικό φαινόμενο να το δούμε, η έκθεση πραγμάτων χωρίς τη συγκατάθεση φαντάζομαι και των δύο ανθρώπων. Αν υπήρχε η συγκατάθεση, δεν μας πέφτει λόγος.

Αν ήθελε σώνει και καλά να περιγράψει μια ιστορία, έναν έρωτα, μια γνωριμία να μην ονοματίσει. Εγώ τρέμω στην ιδέα να βγει κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν μου ή εγώ να το κάνω σε κάποιον που μπορεί να είναι αναγνωρίσιμος. Έχω υπάρχει και εγώ με αναγνωρίσιμους ανθρώπους, χωρίς να μαθευτεί είτε για λίγο καιρό ή για πιο πολύ. Αν έλεγε κάτι κάποιος για μένα, θα σωριαζόμουν» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Αλήθεια τον σέβομαι αλλά είναι και λίγο στο απυρόβλητο. Ό,τι κι αν πει δεν νομίζω ότι κάποιος εύκολα θα τον κρίνει, όπως θα κρίνει άλλους ανθρώπους στον χώρο» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00