Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μίλτος Μακρίδης: «Η τηλεόραση πηγαίνει όλο και προς τα πίσω» (Βίντεο)

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε αρχικά για την τηλεόραση, για το ραδιόφωνο και πολλά άλλα

Ο Μίλτος Μακρίδης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε αρχικά για την τηλεόραση, για το ραδιόφωνο και πολλά άλλα.

«Η τηλεόραση είναι παλιά στη νοοτροπία της. Πηγαίνει όλο και προς τα πίσω. Όσοι έχουν κάνει και τηλεόραση και ραδιόφωνο θα σου πουν πως αγαπούν το ραδιόφωνο περισσότερο. Αυτοί που ξεκίνησαν από το ραδιόφωνο έγιναν πολύ καλύτεροι ”τηλεορασάδες”. Όσοι ξεκίνησαν από το ραδιόφωνο δεν τους ενδιαφέρει η εικόνα τους. Όσοι ξεκίνησαν από την τηλεόραση βλέπεις ότι το μάτι τους είναι συνέχεια στο μόνιτορ», είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης.

«Είχαμε περάσει του Χριστού τα πάθη για να βγει το ”Bar”. Η χρονιά που βγήκε το ”Bar” ήταν εκείνη που αφήναν τηλεθεατές σκουπίδια έξω από τον ΑΝΤ1 για το ”Big Brother”. Φοβηθήκαμε μη γίνει το ίδιο. Το ”Bar” είναι το μοναδικό ριάλιτι μέχρι σήμερα που γέλασαν τόσο πολύ οι τηλεθεατές. Περάσαμε πολλά προβλήματα στο ”Bar”. Μιάμιση μέρα πριν βγούμε στον ”αέρα” ξηλωθήκαν όλα και αλλάξαμε μαγαζί για το πρόγραμμα. Τρία λεπτά πριν την πρεμιέρα του ”Bar” μου λέει ο Γιάννης Μαράκης στο ακουστικό ”είχε ατύχημα το μηχανάκι και δεν έχουμε τα βίντεο των παικτών”. Βγήκαμε στον αέρα κάπως έτσι», είπε στη συνέχεια.

«Ξαφνικά όλοι κάνουν infotainment στην ελληνική τηλεόραση. Πρέπει η τηλεόραση και τα μίντια να έχουν και έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα», σημείωσε.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου