Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μπέτυ Μαγγίρα για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Γιατί εκνευρίζεται που τον ρωτάνε;» (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια τόνισε πως αν ήταν εκείνη η μάνατζέρ του θα τον έβαζε να κάνει διαφημιστικά μέσα σε λάσπες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open, μετά και τη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», σχολίασε τα όσα είπε ο πρώην νικητής του Survivor.

«Ο Γιώργος πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα. Θέλει να αποτάξει από πάνω του το Survivor, το αντιλαμβάνομαι και μου αρέσουν τα βήματα που κάνει και που είναι τόσο focused σε αυτό. Όμως πρέπει να αντιληφθεί ότι απ’ τη στιγμή που το ‘χει κάνει αυτό και ξαφνικά τον έμαθαν όλοι ως star, πρέπει να κάνει κάτι εξίσου δυνατό για να ξεχάσουμε το Survivor. Και γιατί εκνευρίζεται που τον ρωτάνε; Τον ρωτήσανε για την παρουσίαση και είπε “είπα εγώ ότι θέλω να κάνω παρουσίαση;”. Δεν πήγε στην Acun Medya και συζήτησε για την παρουσίαση; Το έχει πει και ο ίδιος νομίζω», είπε αρχικά η Μπέτυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Δεν τον ξεπέρασε ποτέ κανείς. Για να το ξεπεράσει και να τον ρωτάμε κάτι άλλο, πρέπει να κάνει κάτι εξίσου δυνατό. Το καταλαβαίνω ότι κουράστηκε να απαντάει, το καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται όμως να βγάζει νεύρα ως προς αυτό, γιατί και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Κι όταν εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι ερωτευμένος, δεν θα σε ρωτήσουν για αυτό; Και ρωτάει τη ρεπόρτερ “εσύ με ποιον κοιμάσαι;”. Δεν το κρύβει απλά δεν θέλει – και καλά – να μένουμε σε αυτό. Δεν τον κατηγορώ, τον γουστάρουμε τον Γιώργο αλλά δεν θέλει να μένουμε σε αυτό, δεν θέλει να μένουμε στο Survivor…».

Λίγο μετά η παρουσιάστρια τόνισε πως αν ήταν εκείνη η μάνατζέρ του θα τον έβαζε να κάνει διαφημιστικά μέσα σε λάσπες.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00