Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Πιάστηκε η καρδιά μου – Δεν μου άρεσε καθόλου» (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση και το εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής της

Η Φαίη Σκορδά φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με τον τρόπο που αντέδρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

Το πλάνο αυτό έφερε σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της λέγοντας στον «αέρα» της εκπομπής της:

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα ριάλιτι παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα ριάλίτι αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο», είπε και συνέχισε:

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…», είπε και πέρασε σε διαφημιστικό break.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00