Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

J2US: Έξαλλος ο Κονδυλάτος – «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την Βανδή και ούτε θέλω – Τον Μπισμπίκη τον συμπαθώ και τον σέβομαι» (Βίντεο)

«Λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στην θέση να το πω αυτό» αναφέρει ο σχεδιαστής κοσμημάτων

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από το λαμπερό σόου J2US, καθώς μαζί με το «ταίρι» του, την Έλενα Γκρέκου, ήταν ένα από τα δύο ζευγάρια που δεν ψήφισε θετικά το κοινό.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Happy Day, αναφέρει πως είναι πολύ δυσαρεστημένος με την αποχώρησή του και δεν το κρύβει, καθώς ήταν άκρως καυστικός και για τη Δέσποινα Βανδή.

«Με πειράζει όταν δεν μου φέρονται με έναν ισάξιο τρόπο με τους άλλους. Με ενοχλεί όταν μιλάμε για εμένα άσχημα. Αδικήθηκα από τα σχόλια των κριτών. Θέλω να μου μιλάνε ωραία, όπως και εγώ σέβομαι, θέλω και οι άλλοι να με σέβονται», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε:

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την κυρία Βανδή και ούτε θέλω. Δεν είναι το στυλ του ανθρώπου που θα μιλούσα εγώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στην θέση να το πω αυτό, γιατί τον κύριο Μπισμπίκη τον συμπαθώ και τον σέβομαι πάρα πολύ, έχουμε περάσει πολύ ωραία και σε κάποιες διακοπές, όπου ήταν με την πρώην γυναίκα του. Είναι πολύ συμπαθής και ταλαντούχος. Είμαι και εγώ σε δύσκολη θέση με όλο αυτό, αλλά δεν το έχω προκαλέσει εγώ».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου