Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Αντώνης Πρέκας για Νίκο Μουτσινά: «Δε μπορεί να βγάζει μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους» (Βίντεο)

«Κανένα πρόσωπο δεν θα μου λείψει ποτέ από την τηλεόραση», σημειώνει ο δημοσιογράφος

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Αντώνης Πρέκας. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δρώμενα της τηλεόρασης, ενώ πέταξε τα βέλη του κατά του Νίκου Μουτσινά για το επίπεδο της “σάτιρας” που κάνει.

«Δε συμφωνώ με την άποψη που εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης. Η Αρβύλα συνήθως… βρωμάει. Το να τσουβαλιάζεις και να κάνεις απολιτίκ και ισοπεδωτικές γενικεύσεις κι αυτό είναι φασισμός. Νομίζω ότι και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε», σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας και πρόσθεσε: «Σπανίως βλέπω τους Αρβύλα. Δεν είναι σάτιρα, είναι καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής».

«Αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σάτιρα… αλλά αν σας δω εγώ να πέφτετε στο πάτωμα και γελάω, αυτό σημαίνει ότι κάνω σάτιρα; Δε μπορείς να παίζεις με τα πάθη των ανθρώπων και πόσο μάλλον να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους», τονίζει ο γνωστός τηλεκριτικός για το «Καλό Μεσημεράκι».

«Κανένα πρόσωπο δεν θα μου λείψει ποτέ από την τηλεόραση», σημειώνει ο Αντώνης Πρέκας.

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση με το «Σπίτι με το MEGA», ο Αντώνης Πρέκας την χαρακτηρίζει «αφανή» και επισημαίνει:

«Δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα προγενέστερα. Είναι μία παρουσία αξιοπρεπής αλλά και απαρατήρητη».

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου