Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Συγκλονίζει η Πίτσα Παπαδοπούλου για τον χαμό του μικρότερου αδερφού της: «Τον πάτησε το τραμ»

Όσα εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια

Η Πίτσα Παπαδοπούλου φιλοξενήθηκε απόψε στο Σπίτι με το Mega και χάρισε μαγικές μουσικές στιγμές με τις επιτυχίες της. Σε μία εξομολόγηση καρδιάς μίλησε στην Ρούλα Κορομηλά για τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Θεσσαλονίκη και την απώλεια του αδερφού της σε μικρή ηλικία.

«Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά, 9 παιδιά έκανε, αλλά δεν έζησαν όλα. Τότε πέθαιναν 2,3 χρονών και δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια.

Ο ένας ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνη της. Ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου χρόνια με την μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι. Η μαμά μου δεν περνούσε καλά» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Πίτσα Παπαδοπούλου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member