Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το «Σπίτι με το Mega» με την Πίτσα Παπαδοπούλου

Από το αγαπημένο τραγούδι «Θα τα βροντήξω»!

Μία μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενεί απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία.

Η Λένα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ελεάνα Παπαϊωάννου θα βρεθούν δίπλα της στη σκηνή και θα μας ταξιδέψουν μουσικά. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν οι σπουδαίοι συνθέτες Τάκης Σούκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Special guest ο σημαντικός τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας.

Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου, δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το αγαπημένο τραγούδι «Θα τα βροντήξω» που ερμηνεύει η Πίτσα Παπαδοπούλου:

Απόψε, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» διασκεδάζει, αναπολεί και συγκινείται με μία μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member