Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σπίτι με το MEGA: Η Πίτσα Παπαδοπούλου ανεβαίνει στη σκηνή και ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες (Βίντεο)

Στενοί φίλοι και συνεργάτες της θα βρεθούν κοντά της, για να μοιραστούν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας της

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

«Είναι μια πολύ ωραία εκπομπή, ήρθαν πολλοί φίλοι, θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Ξεχωρίζω τη δουλειά και τις όμορφες συνεργασίες, περνάμε πολύ καλά, όταν ταιριάζουμε», δήλωσε η αγαπημένη Πίτσα Παπαδοπούλου.

Μαζί της στη σκηνή θα βρεθούν η Λένα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η Λένα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στη… θεία της, Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Η χαρά μου είναι πάρα πολύ μεγάλη. H Πίτσα είναι η θεία μου, αλλά για εμένα είναι πάρα πολλά. Όταν κοιτάω την Πίτσα χάνομαι. Η φωνή της μου δημιουργεί απίστευτα συναισθήματα», τόνισε η τραγουδίστρια.

 




 

 

Ο Κώστας Καραφώτης είπε:«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να με προσκαλέσει σε αυτή την εκπομπή. Για εμένα είναι μοναδικός άνθρωπος και μετά μοναδική τραγουδίστρια. Τα ξέρετε όλα για την Πίτσα Παπαδοπούλου, δεν κρύβει κάτι είναι ένας άνθρωπος πολύ απλός».

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου υπογράμμισε: «Αυτό το «Σπίτι με το MEGA» το περιμένω χρόνια, πρώτα σαν θαυμάστρια και μετά σαν μια νέα τραγουδίστρια. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το αφιέρωμα αυτό, την ευχαριστώ πολύ για την τιμή να με έχει κοντά της, την αγαπώ πολύ σαν άνθρωπο».

Στη βραδιά συμμετέχουν οι σπουδαίοι συνθέτες Τάκης Σούκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Special guest ο σημαντικός τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας.

Αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» διασκεδάζει, αναπολεί και συγκινείται με μία μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού.

 

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου