Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Όσα είπε η Ματίνα Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά – Οι ευχές της στον Μάρκο Σεφερλή (Βίντεο)

«Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ την Βάνια»

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» σχετικά με την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το τέλος της εκπομπής στην οποία συμμετέχει και η ίδια ως «Βάνια», το «Καλό μεσημεράκι». Επίσης αναφέρει ποια σκέφτεται να είναι τα επόμενα σχέδια της και σχολίασε τον ερχομό του Μάρκου Σεφερλή στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

«Ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τον Ιούνιο. Θα έρθουν πράγματα φαντάζομαι, θέατρο, σίριαλ. Για τηλεόραση δεν θα έκανα έτσι κι αλλιώς κάτι, εκτός από σίριαλ μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα θέατρο μαζί, αλλά και χώρια. Δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Δεν με ξάφνιασε. Είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Θέλει να ξεκουραστεί.» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ την Βάνια. Είναι μια δική μου καθημερινότητα και κρατώ αυτό το κορίτσι για πάρα πολλά χρόνια, αλλά όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή και θα κάνω κάποιους άλλους. Η Βάνια ήταν στο Καλό Μεσημεράκι» πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

Για την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Δεν ξέρω αν έγινε τυχαία ή όχι. Είναι πάρα πολύ ωραία που θα έρθει εδώ ο κύριος Σεφερλής. Καλή επιτυχία.»

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου