Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Χαμός στην εκπομπή της Φαίης – Βαλάσης: «Τους είπα η μαμά είναι έγκυος» (Βίντεο)

Aποκάλυψε και τον τρόπο, με τον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στα παιδάκια του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας » βρέθηκε ο Ηλίας Βαλάσης το πρωί της Τετάρτης 15/03/2023. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του και τον υπέρηχο, μέσα από τον οποίο είδε για πρώτη φορά το μωράκι που έρχεται.

Μάλιστα, αποκάλυψε και τον τρόπο, με τον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στα παιδάκια του.

 

Η αποκάλυψη του Ηλία Βαλάση για το παιδάκι που περιμένει

«Τα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών και τώρα έρχεται και άλλο ένα! Χθες το είδαμε εκεί να κουνιέται μέσα, αυτό το θαύμα της φύσης. Ο Θεός να ευλογήσει όλο τον κόσμο να το ζήσει αυτό! Το είδαμε να κουνιέται. Δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα κι όμως είναι τόσο ζωντανό, δύο μηνών παιδάκι, μια ψυχή. Σε μία εβδομάδα μας είπε ο γιατρός θα ακούει» ανέφερε για τον υπέρηχο του μωρού.

 

Για την αντίδραση των παιδιών του

«Έχω τραβήξει φοβερό βίντεο με την αντίδραση των παιδιών. Τους είπα: “Καθίστε απέναντι να σας πω κάτι: Η μαμά είναι έγκυος… “Παύση, ακίνητοι.

Τι έγινε ρε παιδιά λέω, σας είπα κάτι. Η μαμά είναι έγκυος. “Ξέρεις τι θα του κάνω εγώ του παιδιού;” λέει ο μικρός και κοιτάζει τον μεγάλο ο οποίος απαντά: “Εγώ δεν θα του κάνω τίποτα”», είπε ο Ηλίας Βαλάσης φανερά συγκινημένος.

 




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00