Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Λιάγκας: Ήρθε σε δύσκολη θέση on air – «Μακριά από εμένα αυτά, δεν θέλω σε καμία περίπτωση» (Βίντεο)

Απίστευτη αμηχανία στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό όταν βγήκε ο αδερφός του Βάϊου Βλάχου, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη και αναφώνησε «Με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα…»!

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Βλάχος είπε: «Θέλω να πω στην αρχή ότι με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα μεταξύ 2-3 εκπομπών που είμαι αυτή τη στιγμή για το πού θα βγω πρώτος. Μου φαίνεται ότι δεν είναι η στιγμή αυτή να ψάχνουμε αποκλειστικότητες. Μακάρι να μην έχουμε ποτέ τέτοια αποκλειστικότητα».

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Μου δίνετε τώρα μια πληροφορία την οποία εγώ δεν την ξέρω, την ακούω πρώτη φορά. Όταν λέτε σας έχω ταλαιπωρήσει, εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί σας».

Και πρόσθεσε ο Βάϊος:«Για τους συνεργάτες σας λέω».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ήρθε σε δύσκολη θέση, τόνισε ότι δεν γνώριζε κάτι τέτοιο κι αν θέλει μπορεί να μη βγει στην εκπομπή: «Αν δεν θέλετε να μιλήσετε δεν έχω κανένα θέμα. Δεν με γνωρίζετε και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πραγματικά, αν έχετε υποχρέωση να βγείτε σε άλλη εκπομπή, ειλικρινά μακριά από εμένα αυτά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση… Να σας πω συλλυπητήρια και να αποχωρήσετε να βγείτε σε άλλη εκπομπή. Έχω πονέσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτή την ιστορία και αν δεν βγείτε εσείς θα βγει κάποιος άλλος να μιλήσει. Πραγματικά, μακριά από εμένα αυτό. Βγείτε αλλού αν έχετε υποχρέωση».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00