Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία πιστεύει πως είναι έγκυος

Γιατί θα θυμώσει ο Ντίνος με την Ειρήνη και τι είναι αυτό που ζητάει εκείνη από τον Αποστόλη; 

 

 

Ο «Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει απόψε στις 20:00 με νέο επεισόδιο.

Διαβάστε όσα θα συμβούν

Η Όλγα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το κτίριο που πήρε ο Αποστόλης από την Ειρήνη Γερουλάνου κι εκείνος αναγκάζεται να της δώσει μια απάντηση. Η Γεωργία παίρνει μια μεγάλη στεναχώρια και ο Μάρκος μαθαίνει ότι υπάρχει ελπίδα να θεραπευτεί, η Πιπίτσα όμως τον πιέζει να κάνει κάτι με το οποίο είναι εντελώς αντίθετος. Ο Χριστόφορος μαθαίνει κάτι από την Βικτώρια που τον αιφνιδιάζει ενώ εκείνη βάζει το επόμενο σχέδιο της σε εφαρμογή. Ο Άγης έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των πράξεων του και η Βικτώρια επιστρατεύει όλη τη γοητεία της για να καταφέρει τον σκοπό της. Γιατί θα θυμώσει ο Ντίνος με την Ειρήνη και τι είναι αυτό που ζητάει εκείνη από τον Αποστόλη; Ποιον προσπαθεί να προστατέψει ο Σωτήρης βάζοντας σε κίνδυνο την καριέρα του και ποιος περιμένει τη Μιράντα έξω από το σπίτι της μέσα στο σκοτάδι;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00