Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ετοιμάζονται για τη μάχη των εκλογών τα κανάλια της Αττικής – Oι ομάδες σε One, Action24, Kontra, Attica, BlueSky

Eντονος τηλεοπτικό ανταγωνισµό που ξεκίνησε στο συγκεκριµένο µέτωπο τη φετινή χρονιά

 

Σε εγρήγορση για την εκλογική βραδιά βρίσκονται τα περιφερειακά κανάλια της Αττικής, µε φόντο τον έντονο τηλεοπτικό ανταγωνισµό που ξεκίνησε στο συγκεκριµένο µέτωπο τη φετινή χρονιά.

Στο One του ∆ιονύση Παναγιωτάκη κεντρικό ρόλο στη ροή που έχει προγραµµατιστεί πριν και µετά τη δηµοσιοποίηση των exit polls θα έχουν οι Μάιρα Μπάρµπα, Τάκης Χατζής και Γιάννης Πολίτης, ενώ στο Kontra τα εκλογικά πάνελ θα διευθύνουν οι Γιώργος Μελιγγώνης και Νατάσα Γιάµαλη. Μαζί τους θα είναι ο Κώστας Πουλακίδας, ο Φοίβος Κλαυδιανός και ο Σπύρος Σουρµελίδης. Στο νεοσύστατο Action24 των Μπάκου, Καϋµενάκη και Εξάρχου υπάρχει σχεδιασµός κάλυψης της ηµέρας των εκλογών από το πρωί µέχρι και αργά το βράδυ.

Οσο για την εκλογική βραδιά, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Βασίλης Τσεκούρας, θα βρίσκεται στο τιµόνι και θα πλαισιωθεί από τον Γιώργο Πιέρρο, τον ∆ηµήτρη Τάκη, την Ελένη Καλογεροπούλου, την Ανδριάνα Ζαρακέλη, τον Σεραφείµ Κοτρώτσο και άλλους, ενώ από το δικό τους µετερίζι και µε βάση τις ώρες προβολής των εκποµπών τους θα δώσουν στίγµα και οι παρουσιαστές του συνόλου των ενηµερωτικών εκποµπών.

Στο… αδελφό Attica ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα είναι το βασικό πρόσωπο στο πάνελ του σχολιασµού των αποτελεσµάτων, µε τον Βασίλη Σκουρή, τον Γιώργο Χουδαλάκη, τη Βούλα Κεχαγιά, την Ελλη Τριανταφύλλου και τον Αλέξανδρο Κλώσσα. Τέλος, στο ανανεωµένο Blue Sky ο Σωτήρης Ξενάκης, έχοντας στο πλευρό του τη Λίνα Κλείτου θα βρεθεί στην αιχµή του δόρατος της καταγραφής των αποτελεσµάτων και του κλίµατος που διαµορφώνεται, µε τους δηµοσιογράφους Σαρρή και Ελευθερόγλου να αναλαµβάνουν τον ρόλο του σχολιαστή.

 

 

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4/3

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου