Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

H Κατερίνα Καινούργιου πέταξε τα «καρφιά» της στη Μαρία Μπακοδήμου: «Να δεχόμαστε και την επιτυχία των πιο νέων» (Βίντεο)

Τη δική της απάντηση στη Μαρία Μπακοδήμου για τους στημένους καβγάδες στην εκπομπή της και την «έρευνα» που έχει γίνει στο κανάλι για τα θέματα που πουλάνε έδωσε σήμερα το πρωί 19/01/2023 η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό. Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τούς βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό», είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το σχόλιο αυτό φαίνεται πως ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από τον αέρα της δικής της εκπομπής είπε: «Θέλω να πω κάτι γιατί με στενοχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Θα μου πεις, γιατί ασχολείσαι, ρε Κατερίνα; Αλλά να πω και στη Μαρία Μπακοδήμου με όλο τον σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της ότι εδώ δεν στήνουμε κανέναν καβγά. Δεν μας υποχρεώνει κανένα ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε και νομίζω ότι ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι αυτό πουλάει. Και σας το λέω επίσημα, γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη.

Έρευνες στον σταθμό γίνονται για το ποιες είναι αγαπημένες παρουσιάστριες στο κοινό. Για να είμαι εδώ και σε αυτή τη θέση προφανώς ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Πάρτε και ένα τηλέφωνο στον σταθμό γιατί ήταν άσχημο αυτό. Στενοχωριέμαι από γυναίκες που έχουν πορεία και έχουν κάνει επιτυχίες, τα πιο νέα κορίτσια να τα υποτιμούν. Αυτό. Να δεχόμαστε την επιτυχία και των πιο νέων», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_qE1AXpqVI0

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00