Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Πυρά» Τριαντάφυλλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έχει πάρει ντόπα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Τριαντάφυλλος

και εξαπέλυσε «πυρά» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ αποκάλυψε ποιοι του λείπουν από Survivor All Star.

Όπως σημείωσε ο τραγουδιστής ο Τζέιμς δεν ήρθε μαζί του στην Αυστραλία, γιατί ήταν ακριβό το εισιτήριο. Μάλιστα σχολίασε τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια, Τριαντάφυλλο Νο 2.
«Τελικά δεν ξέρεις ποιος σε αγαπά κι ό,τι έζησα εκεί πέρα, έγινε κι εδώ. Όταν μιλάς με έναν φίλο μέρα παρά μέρα, στέλνεις καρδούλες, φίλε σε αγαπώ, είμαι δίπλα σου ό,τι χρειαστείς και μετά γίνεται αυτό, ε δεν απογοητεύεσαι ρε φίλε; Τώρα το μόνο που μένει να δω είναι να πει κάτι κακό ο Σάκης για εμένα. Παναγία μου ο Σάκαρός μου ποτέ» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μπάρτζη.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο σημείωσε: «Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις».

Όσον αφορά στην πρόσφατη δήλωση του Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος σημείωσε μέσω Instagram ότι οι παίκτες έχουν πάρει αναβολικά: «Κάτι διάβασα για αιματολογικές. .. Φιλάκια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου