Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν θα πουν «φλούφλη» κάποιον, αν ασχοληθεί και γίνει λίγο τρυφερός με το παιδί του (Βίντεο)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον γιο του, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο του συμπεριφέρεται.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και δήλωσε αρχικά για τον ίδιο και το πώς διαχειρίζεται την πατρότητα: «Δεν είμαι μπαμπακουτσίνος, εντάξει, δεν κάνω τέτοια πολλά. Φιλάω πολύ, αγκαλιάζω πολύ, στηρίζω πολύ, δηλώνω αγάπη και θαυμασμό. Θέτω όρια, αλλά αισθάνομαι πως η αγάπη προς το παιδί είναι σαν να είσαι ερωτευμένος».

«Το να είσαι εκεί, να ζηλεύεις λίγο, αν κάνει κάτι ή σου πει “δεν σε θέλω πια” ή “δεν είσαι τόσο καλός όπως πριν”. Δηλαδή, στον έρωτα συμβαίνουν τα ίδια πράγματα, γιατί είναι μια σχέση μοναδική», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το πώς φερόταν ο δικός του πατέρας στον ίδιο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Χαίρομαι που βλέπω όλο και πιο πολλούς μπαμπάδες να συμμετέχουν ενεργά στην ανατροφή των παιδιών. Σκεφτόμουν πρόσφατα, γιατί κάθε βράδυ θα πούμε ένα παραμύθι και είναι η χαρά μας, πως τον δικό μου μπαμπά δεν τον είδα έτσι ποτέ και μου έχει λείψει αυτό».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ωστόσο, η απουσία αυτή του πατέρα του δεν έκανε και τον ίδιο πιο σκληρό. Αντιθέτως, τον οδήγησε στο να είναι πιο κοντά στο παιδί του.

«Προσπαθούσα να σκεφτώ πότε με φιλούσε ο μπαμπάς μου. Αυτό βέβαια, δεν έκανε εμένα να μην είμαι τρυφερός με το παιδί μου. Ίσα ίσα, με έκανε να είμαι περισσότερο και να λέω πως αυτό πρέπει να του το δώσω», είπε.

Τέλος, σημείωσε πως κανείς ποτέ δεν θα σχολιάσει αρνητικά έναν πατέρα, επειδή είναι τρυφερός με το παιδί του.

«Δεν θα χάσει ο πατέρας ούτε από τη θέση στην οικογένεια, ούτε στην κοινωνία, ούτε θα τον πούνε φλούφλη, αν ασχοληθεί και γίνει λίγο τρυφερός με το παιδί του», σημείωσε κλείνοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00