Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Υβόννη Μαλτέζου: «Με στρίμωξε πίσω από κάτι σκηνικά και μου λέει ένα φιλάκι και σε κάνω πρωταγωνίστρια»

Η Υβόννη Μαλτέζου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με τη σπουδαία ηθοποιό να μιλάει για τη ζωή της, την είσοδό της στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά και τα περιστατικά κακοποιήσεων στον χώρο του θεάματος που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

 

«Ήταν καλή εμπειρία αυτή με τη γιαγιά Ερμιόνη. Πολύ καλή δουλειά, ωραίο σήριαλ… απλά κουράστηκα. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο» σχολιάζει για την αποχώρησή της από τη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια», που αγκαλιάστηκε θερμά για την ερμηνεία της από το κοινό.

«Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό όταν ήμουν 17 χρονών. Πήγαινα παράλληλα τις δύο τάξεις του Γυμνασίου με το Εθνικό. Εκεί μας έπιασε και η Χούντα. Έπρεπε να υπογράψεις ένα χαρτί φρονημάτων, που δεν υπήρχε περίπτωση να υπογράψω κάτι τέτοιο. Κι έτσι κάναμε το Ελεύθερο Θέατρο» αποκαλύπτει η Υβόννη Μαλτέζου.

Για την εμπειρία της από την τηλεόραση, η ίδια αναφέρει: «Για ένα μεγάλο διάστημα δεν δούλευα, μεγάλωνα τον γιο μου για περίπου 10 χρόνια. Την επανεμφάνιση στην τηλεόραση τη χρωστάω στον Κώστα Κουτσομύτη, στον «Μεγάλο Θυμό». Μετά ήρθε το «Είσαι το Ταίρι μου», που ήταν πολύ καλή παραγωγή. Εκεί νιώθεις ότι απογειώνεσαι».

«Νιώθω συγκίνηση για εκείνη τη σειρά, γιατί λείπει ο Δημήτρης Καμπερίδης που έκανε τον άντρα μου. Το βλέπω και δεν το βλέπω» εξομολογείται η κυρία Μαλτέζου.

Η ηθοποιός, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα περιστατικά κακοποίησης που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορούν στον χώρο του θεάτρου. «Θυμώνω πολύ με το θέμα της εξουσίας στους νεότερους ανθρώπους, που εκβιάζουν και παραβιάζουν τη θέλησή τους. Είχα κι εγώ ένα μικρό στιγμιότυπο. Ένας παραγωγός μου είχε κάνει πρόταση, είχα πάει να τον δω στο θέατρο» περιγράφει η η Υβόννη Μαλτέζου.

«Με στρίμωξε πίσω από κάτι σκηνικά και μου λέει: ένα φιλάκι και θα σε κάνω πρωταγωνίστρια. Του λέω δεν θέλω να γίνω πρωταγωνίστρια. Τον έσπρωξα και έφυγα. Τώρα πια έχουν συνείδηση και θα ρίξουν τους τόνους. Οι πόρτες δεν θα κλείνουν, θα δίνεις οντισιόν με ανοιχτή την πόρτα. Θα έχουν τον φόβο» καταλήγει η κυρία Μαλτέζου.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου