Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

GNTM 5: Είδε για δεύτερη φορά την έξοδο από το παιχνίδι

Για τη φωτογράφιση αποχώρησης τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν πάνω σε μία υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα για την καμπάνια της εταιρίας Migato. Τα ζητούμενα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα: weird posing, αντίληψη του σώματος σε σχέση με τα custom made παπούτσια Migato και τα custom made ρούχα της σχεδιάστριας Ειρήνης Μάκου. Οι συμμετέχουσες έβαλαν τα δυνατά τους κι άλλες τα κατάφεραν εξαιρετικά, ενώ άλλες απέτυχαν παταγωδώς.

Στο πλατό οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, ανέλαβαν να δώσουν συμβουλές στις παίκτριες και να τις «ξεκλειδώσουν» μοντελικά, ούτως ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να φτάσουν πιο εύκολα στον επιθυμητό στόχο. Ωστόσο μία ακόμα κοπέλα αποχαιρέτησε το GNTM, λίγο πριν την τελική ευθεία κι αυτή ήταν τελικά η Κάτια, η οποία δεν κατάφερε να πείσει με τη φωτογραφία της.

Πολλές από τις κοπέλες αντέδρασαν με το αποτέλεσμα και το θεώρησαν άδικο, καθώς η Μικαέλα έχει δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα ως μοντέλο και θα αποχωρήσει αν φύγει η κόρη της, η Μάρα. Παρόλα αυτά συνεχίζει την πορεία της στο διαγωνισμό.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου