Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Asia Express: Το ζευγάρι που μαζί με την νίκη πήρε και τα 60.000 χιλιάδες ευρώ

Για τελευταία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το Asia Express , το βράδυ της Κυριακής 11/12/2022, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό το επεισόδιο, στον μεγάλο τελικό, δύο ήταν τα ζευγάρια που βρέθηκαν να μονομαχούν για την πρώτη θέση στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον Fipster και τον Παύλο Γαλακτερό με τον Χρήστο Ζώτο. Μόνο ένα ζευγάρι, όμως, θα έφτανε στην κορυφή και θα επέστρεψε από την Ασία στην Ελλάδα με το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο τελευταίο απαιτητικό αγώνισμα, λοιπόν, έχοντας πάρει και δύναμη από βιντεοκλήσεις που είχαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οι τέσσερις φιναλίστ τα έδωσαν όλα για να τερματίσουν πρώτοι και να είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου ελληνικού Asia Express.

Έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκαν νύχτα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Fipster, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο. Μια συνάντηση στην οποία θα μάθαιναν τόσο οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό ποιο ζευγάρι θα κέρδιζε τα 50.000 ευρώ στο Asia Express.

Και η κορυφή στο Asia Express είχε δύο ονόματα, τα οποία και «πέταξαν» από την χαρά τους στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παρουσιαστή. Μεγάλοι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster που πήραν τόσο το έπαθλο των 50.000 ευρώ όσο και το bonus έπαθλο των 10.000 ευρώ.

«Αν ρωτήσουμε όλους τους παίκτες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ποιος ήθελαν να είναι ο νικητής και ποιος δικαιούται να είναι ο νικητής θα έλεγαν ο Φίλιππος και ο Κωνσταντίνος. Δεν είμαι υπερόπτης, δεν λέω ποτέ μεγάλα λόγια αλλά δουλέψαμε πραγματικά, παίξαμε σε όλα τα races, πήραμε τα περισσότερα έπαθλα οπότε ήρθε η ώρα να πάρουμε το Asia Express γιατί μας άξιζε» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου