Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Αλέξη Παππά και την αποχώρησή του από την παράσταση: O λόγος μας είναι το συμβόλαιο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έκαναν δηλώσεις και ο θεατρικός παραγωγός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην παράσταση από όπου και αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς.

Ο ίδιος και η αγαπημένη του μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κι αρχικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε λόγο για την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Όπως είπε, ο ίδιος την πρότεινε στον παραγωγό και τον σκηνοθέτη για έναν ρόλο στην ίδια παράσταση που θα έπαιζε και ο Αλέξης Παππάς.

«Επειδή αισθάνθηκα ότι υπήρχε ένας ρόλος που της ταίριαζε κι επειδή γνωριστήκαμε καλύτερα στο J2US, πρότεινα την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στην παραγωγή και στον σκηνοθέτη. Ήρθε, έκανε δοκιμαστικό και τελικά δεν θα είναι», ανέφερε.

Εξηγώντας τον λόγο, δήλωσε: «Δεν της ταίριαξε; Δεν μπορούσε με το πρόγραμμα των προβών; Είναι σκληρό το πρόγραμμα, πολύωρο κι αυτός είναι και ο λόγος που έφυγε ο Αλέξης Παππάς».

Επί τη ευκαιρία, μίλησε και για την «ξαφνική» κατά τα λεγόμενά του, αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση.

«Εγώ έχω ένα θέμα με αυτά. Είμαι πολύ τυπικός άνθρωπος. Όπως είπε κι ο Αλέξης δεν είχαν υπογράψει συμβόλαιο. Παιδιά, μιλάμε για το ελληνικό θέατρο. Στο θέατρο και στη ζωή γενικά, ο λόγος μας είναι συμβόλαιο. Αν δεν είσαι κύριος του εαυτού σου σε αυτό που λες και συμφωνείς, να σε βράσω», σχολίασε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00