Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Τι θα δούμε στο Asia Express, απόψε, Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21:00

Η περιπέτεια στα χνάρια του Δράκου συνεχίζεται στον υπέροχο Βορρά τού Βασιλείου τής Ταϊλάνδης!

Εδώ, το γρηγορότερο ζευγάρι θα κερδίσει το bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ!

Ένα έπαθλο, που δίνεται για 1η φορά στην ιστορία τού Αsian Express! Ακόμη και αν το ζευγάρι, που θα το κερδίσει, αποχωρήσει από το παιχνίδι, το έπαθλο του ανήκει!

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος ήταν η πρώτη έκπληξη της Ταϊλάνδης και το νέο ζευγάρι του Asia Express! Ο Χρήστος είχε αποχωρήσει πριν από ένα μήνα ενώ ο Παύλος έχασε το ταίρι του λόγω τραυματισμού. Αν και βρήκαν εμπόδια στην πορεία τους στο Asia Express, κατάφεραν να βρουν και ένα κοινό στόχο: να αγωνιστούν παρέα και αν διεκδικήσουν ξανά τη νίκη!

Η Χριστίνα και η Μαρία μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, κέρδισαν τα μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ και εξασφάλισαν, στέγη, αυθεντικό ταϊλανδέζικο μασάζ αλλά και τη συμμετοχή τους στο επόμενο παιχνίδι επάθλου. Οι υπόλοιποι, όμως, πρέπει να μοχθήσουν για να διεκδικήσουν μία θέση στο παιχνίδι επάθλου αλλά και για να εξασφαλίσουν στέγη, ώστε να μη χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε σκηνή.

Ο Γιώργος με την Κρίστη και ο Γιάννης με τον Λευτέρη, που απείχαν από το προηγούμενο race για λόγους ανωτέρας βίας, μπαίνουν και πάλι στον αγώνα, αλλά ξεκινούν έχοντας χρονικό πέναλτι.

Σε αυτό το race, τα ζευγάρια θα ανακαλύψουν το πόσο σημαντικό είναι το ρύζι στην κουλτούρα τής χώρας. Συγκεκριμένα, θα φτιάξουν ένα από τα αγαπημένα επιδόρπια των Ταϊλανδών, το Khao Thom Mat ή μπανανοντολμάδες και θα οργώσουν ορυζώνες με τον παραδοσιακό τρόπο.

Για να φτάσουν στον τελικό προορισμό θα πρέπει να ανέβουν… πολλά σκαλοπάτια. Το ζευγάρι, που θα φτάσει πρώτο στον Πέτρο Πολυχρονίδη είναι αυτό που θα κερδίσει και το bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ!

Δείτε το trailer Asia Express της Κυριακής 13/11 :

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου