Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

«Όλα για τη Ζωή μας» με καλεσμένες την Άννη Πανταζή και την Μπάγια Αντωνοπούλου

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία και μας δείχνει πώς να ζούμε με ισορροπία.

Οι εθιστικές τροφές είναι το κύριο θέμα της εκπομπής το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Οι ειδικοί εξηγούν γιατί όσο μεγαλώνουμε «κολλάμε» σε συγκεκριμένες τροφές και προτείνουν τρόπους για να καταφέρουμε να αντισταθούμε.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία εξηγεί γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς γλυκά και ζάχαρη.

Επιπλέον, στην εκπομπή μαθαίνουμε για το στερεότυπο του γάμου, που είναι ιδιαίτερα ισχυρό στη χώρα μας, και βλέπουμε γιατί το πικ νικ στην πόλη με οικογένεια ή/και φίλους έχει περισσότερα οφέλη από όσα φανταζόμαστε.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας. Στην εποχή που οι γονείς είναι πιο ενημερωμένοι, εξακολουθούμε να έχουμε από τα πιο παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη. Τι φταίει και πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την Ολυμπιονίκη στη ρυθμική γυμναστική Άννη Πανταζή, η οποία μιλάει για όσα κάνει προκειμένου τα παιδιά της να έχουν φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Τέλος, ενημερωνόμαστε για τον πυρετό ως σύμπτωμα και παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για όσα μπορούμε να κάνουμε με τα ξηρά – σκασμένα χέρια.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00