Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα μετά την κόντρα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη (Βίντεο)

Η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε με τη σειρά της στην κόντρα που έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η παρουσιάστρια, δέχθηκε ένα μήνυμα από την εγκυμονούσα, το οποίο όμως δεν αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς σχολιάζονταν τα αιχμηρά μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες στο Twitter, η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο θέμα τονίζοντας: «Εγώ θα το κλείσω εδώ το θέμα, διότι μόλις δέχτηκα ένα μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μου έστειλε ένα emoji. Δεν θα πω τι emoji. Θα μείνει εδώ γιατί δεν είμαι σαν κάτι άλλες εγώ».

 

Η δημόσια τοποθέτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη στο «Πρωινό»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε δημόσια μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» στην οποία συμμετέχει ως δημοσιογράφος, απέναντι στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η δημοσιογράφος, ανέφερε τα παρακάτω για το ανεξέλεγτο πινγκ-πονγκ, που διαδραματίστηκε στο Twitter,με πρωταγωνίστριες την ίδια και την εγκυμονούσα παρουσιάστρια: «Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές αυτά τα 20 χρόνια που κάνω την δουλειά. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Απλά ρωτήστε τους».

Στο σημείο εκείνο Φωτεινή Πετρογιάννη συγκινήθηκε, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της είπε να μην στεναχωριέται: «Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη. Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι ο άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή και ήταν πατέρας φίλης μου καθάριζε για εμένα ανθρώπους. Πάντα μου έλεγε ότι θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιείς το όνομά μου. Παράσημο για εμένα είναι τα μηνύματα των συναδέλφων μου που λαμβάνω από χθες» ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00