Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Δημήτρης Σκουλός: Μου έκαναν bullying επειδή είμαι μελαμψός, με πλάκωναν στο ξύλο (Βίντεο)

Για το bullying που δέχτηκε στα σχολικά του χρόνια μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο καταξιωμένος φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM εξομολογήθηκε ότι, λόγω του χρώματος του δέρματός του, οι συμμαθητές του τον χτυπούσαν ενώ ο ίδιος φρόντιζε να κάνει 2-3 φορές τη μέρα μπάνιο για να μην μυρίζει.

«Μου άφησε ένα κατάλοιπο»

«Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Επειδή είμαι λίγο πιο μελαμψός από το κανονικό μου έκαναν bullying. Ήμουν και μικρούλης, κοντούλης… με πλάκωναν και στο ξύλο. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε κι ένα κατάλοιπο, ότι αφού με έλεγαν όπως με έλεγαν, εγώ φρόντιζα να κάνω 2-3 φορές τη μέρα μπάνιο, τουλάχιστον για να μη μυρίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή που συνάντησε έναν από τα παιδιά που του έκαναν bullying μετά από χρόνια: «Είχα πάει με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και δίπλα στο τραπέζι, καθόταν ένα παλικάρι, το θυμάμαι από το δημοτικό, ήταν από τα παιδιά που με κυνηγούσαν στο διάλειμμα και με χτυπούσαν. Βέβαια, τον πέρναγα ένα – ενάμισι κεφάλι τώρα, μπορεί και δύο. Σηκώθηκα και τον ρώτησα «Να σου πω κάτι; Mε θυμάσαι; Γιατί το κάνατε αυτό;» και εκείνος έβαλε τα κλάματα και μου ζήτησε συγγνώμη».

Η συνέντευξη του Δημήτρη Σκουλού θα προβληθεί απόψε στο «After Dark».

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου