Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Βόμβα» στο Asia Express: Αποχώρησε οικειοθελώς ζευγάρι-φαβορί (Βίντεο)

Το ζευγάρι που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του Asia Express, καθώς κέρδιζαν συνεχώς τις ασυλίες και είχαν πολύ «δυνατή» πορεία μέσα στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γόνατό του ο πρώην μπασκετμπολίστας.

 

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (4/11), μία από τις δοκιμασίες ήταν να κάνουν ποδήλατο, με τον Νάσο να μην μπορεί λόγω του γονάτου.

Πατέρας και γιος αποχώρησαν από το Asia Express συγκινημένοι. Όπως είπαν, το παιχνίδι τούς «έδεσε» πολύ. Πριν αποχωρήσουν όμως, επέλεξαν να δώσουν το έπαθλο που κέρδισαν στον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τα έξι ζευγάρια διεκδίκησαν την τελευταία ασυλία στο Λάος, πριν μεταφερθούν στη μαγευτική Ταϊλάνδη. Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να συγκεντρώνει τους παίκτες στο Buddha Park στο Vientiane και να τους ανακοινώνει το νέο race αλλά και το έπαθλο.

To ζευγάρι που έφτανε πρώτο στον τερματισμό, θα έπαιρνε την ασυλία και θα έκανε τουρισμό τις τελευταίες μέρες στο Λάος, ενώ θα εξασφάλιζε και το εισιτήριό του για την Ταϊλάνδη.

Τα δύο πρώτα ζευγάρια που θα τερμάτιζαν στο race θα έπαιζαν για έπαθλο. Θα προσπαθούσαν να κερδίσουν παίζοντας το εθνικό άθλημα του Λάος, το ράτανμπολ!

Οι εκπλήξεις για τους παίκτες δεν τελείωσαν όμως εκεί! Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι όταν βλέπουν το σήμα με το απαγορευτικό στο αυτοκίνητο, δε θα μπορούν να μετακινηθούν με αυτό το μέσο αλλά θα πρέπει να βρίσκουν άλλον τρόπο, κάτι που δε χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες.

Τα δύο ζευγάρια που τερμάτισαν πρώτα στο race ήταν η Ρασέλ με τη μητέρα της και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis. Για την ακρίβεια, δεύτεροι τερμάτισαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αλλά λόγω του ότι παρέκαμψαν τη δοκιμασία με το λεωφορείο είχαν πέναλτι και δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Οι τέσσερις γυναίκες έπαιξαν το εθνικό άθλημα του Λάος, Ράτανμπολ, με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τις βοηθάνε με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Νικήτρια ομάδα ήταν εκείνη της Χριστίνας και της Μαρίας, οι οποίες πήραν το έπαθλο των 2.500 ευρώ και ένα advantage.

Το advantage αφορούσε στο επόμενο race της ημέρας. Στο νέο race οι νικήτριες θα έπρεπε να ψαρέψουν μόνο ένα χέλι και να το πουλήσουν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζευγάρια που έπρεπε να ψαρέψουν περισσότερα. Ακόμα, ως νικήτριες, θα ξεκινήσουν για τον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Κρίστη Καθάργια βρήκαν δύσκολη τη νέα δοκιμασία και οι τόνοι ανάμεσά τους ανέβηκαν όταν ο tattoo artist θέλησε να βοηθήσει το αντίπαλο ζευγάρι, τη Ρασέλ και τη μητέρα της.

«Θέλεις να σταματήσουμε; Δεν μπορώ να περπατάς έτσι νωχελικά. Δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε μαζί» είπε ο tattoo artist με τη σύζυγό του να του απαντά «Και πριν μαζί ήμασταν αλλά πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα! Αντί να εξηγήσεις σε εμένα, εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάνε!».

«Δεν μπορώ να πω όχι. Τι ζόρι τραβάς;» είπε έξαλλος ο Μαυρίδης.

Οι διαφωνίες που είχε το νιόπαντρο ζευγάρι κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν όλες τις δοκιμασίες. Αν και συνήθως, όπως είπε στην κάμερα ο Μαυρίδης, όταν τσακώνονται δε μιλάνε μεταξύ τους για τουλάχιστον έναν μήνα, αυτή τη φορά τα βρήκαν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο Asia Express.

«Είναι ο άνθρωπός μου και την αγαπάω πολύ» είπε ο tattoo artist. Το ζευγάρι ωστόσο, έχει πέναλτι και βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Νικητές της ασυλίας ήταν ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Γιάννης Αϊβάζης και θα κάνουν τουρισμό τις τελευταίες ημέρες στο Λάος, ενώ εξασφάλισαν τα εισιτήριά τους για Ταϊλάνδη!

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου