Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Ανεβαίνουν οι τόνοι για το σχολείο που θα πάει ο Χρήστος

Και απόψε στις 21.00, η κωμωδία είναι γυναικεία υπόθεση. Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες της απολαυστικής κωμικής σειράς του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», συνεχίζουν να ζουν την καθημερινότητά τους με χιούμορ, απίθανα απρόοπτα και άπειρα μπερδέματα. Τρεις γυναίκες με εντελώς διαφορετικές ζωές, αλλά με έναν κοινό στόχο: να καταφέρουν να συνεννοηθούν και να συνυπάρξουν με τους γύρω τους!

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00:

Επεισόδιο 9

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Εξομολογείται στην Μπέτυ ότι σε λίγο καιρό θα εξαντληθούν τα ψέματα που λέει στον Ηλία και στον Γιάννη. Τι θα κάνει για να φέρει βόλτα την παράλληλη σχέση που έχει;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο πρέπει να αποφασίσουν αν ο γιος τους θα πάει σε ιδιωτικό ή δημόσιο νηπιαγωγείο και ανεβάζουν τους τόνους στην κουβέντα τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη παραπονιέται στη Βιολέτα για τον Κώστα που είναι άρρωστος. Η πεθερά της παρεμβαίνει σε όλα και οι δύο γυναίκες διαφωνούν συνέχεια για τη σοβαρότητα της κατάστασης του Κώστα αλλά και για τη θεραπεία που πρέπει να κάνει.

Μαιρη__Μαιρη__Μαιρη_-_9-10__1_

Επεισόδιο 10

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ανακοινώνει στην Μπέτυ τις εξελίξεις στην παράλληλη σχέση της αλλά και τις σκέψεις της να χωρίσει με τον Ηλία.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο, τη Ζορζέτα και τη Βάσω δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το σχολείο στο οποίο θα γράψουν τον μικρό Χρήστο. Η συζήτηση ανάβει και καταλήγει σε αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στις συμπεθέρες και άβολες αναφορές σε περιστατικά του παρελθόντος.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας είναι ακόμα κλινήρης και η Μαίρη θεωρεί ανυπόφορα τα καμώματά του. Πολύ γρήγορα πέφτει και εκείνη άρρωστη στο κρεβάτι και δεν μπορεί να κάνει τα χατίρια στους υπόλοιπους. Έτσι η Ντίνα βρίσκεται και πάλι μέσα στα πόδια τους με τη δικαιολογία ότι θα βοηθήσει την οικογένεια.

Μαιρη__Μαιρη__Μαιρη_-_9-10__5_

Πρωταγωνιστούν:
Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,
η Σύλβια Δεληκούρα,
η Βάσω Γουλιελμάκη,
η Μαίρη Σταυρακέλλη
και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00