Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Έρχεται απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, στο MEGA

Η πρώτη Μαίρη αρχίζει να τα χάνει ανάμεσα στους δύο συντρόφους της… και τα κάνει θάλασσα. Η δεύτερη Μαίρη κάνει τα πάντα για να ξεσηκώσει τον Γιώργο. Και η τρίτη Μαίρη πρέπει να τα βγάλει πέρα και με την πεθερά και με τον σύζυγο.

Ακόμα περισσότερες ευτράπελες καταστάσεις έρχονται στην κωμική σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που συνεχίζεται στο MEGA από απόψε, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.

Τι θα δούμε απόψε, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, στις 21.00:

Επεισόδιο 7

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Στο γραφείο, εξομολογείται στην Μπέτυ πόσο δύσκολο είναι να έχεις σχέση με δύο άντρες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Πηγαίνει σε ένα sex shop προσπαθώντας να ανανεώσει τη σχέση της με τον Γιώργο, αλλά είναι γεμάτη αμηχανία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Γιώργος κάνει μια κουβέντα μαζί της, που της ανατρέπει τα σχέδια. Ποια θα είναι η εξέλιξη της βραδιάς τους;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Μετά τις αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τις πονηριές της πεθεράς της, της Ντίνας, η Μαίρη είναι πολύ θυμωμένη. Για να κατευνάσει τον θυμό της, ο Κώστας αναγκάζεται να βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο.

Επεισόδιο 8

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Στο γραφείο, ομολογεί στην κολλητή της, την Μπέτυ, ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον να επιλέξει, τον Γιάννη ή τον Ηλία. Αυτό που την προβληματίζει είναι ότι πλησιάζουν τα γενέθλια τους και δεν θυμάται ποιος γιορτάζει πότε. Αποφασίζει να πάρει και στους δυο το ίδιο δώρο και τότε ξεκινούν οι παρεξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Αναφέρει στη Ζορζέτα πως η μητέρα του Γιώργου θα έρθει για το ετήσιο τσεκ-απ και θα μείνει μαζί τους. Η Ζoρζέτα δεν τη συμπαθεί και δεν χάνει την ευκαιρία να ρίξει φταίξιμο και στη Μαίρη.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ένα ιατρικό θέμα απασχολεί τον Κώστα, που δεν αφήνει σε ησυχία τη Μαίρη με την γκρίνια και την ανησυχία του.

Δείτε το τρέιλερ

Πρωταγωνιστούν

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
#ΜaryMaryMary

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου