Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Cash or Trash: Η Dee έρχεται με ένα μικρό αντικείμενο, που κρύβει όμως μια μεγάλη ιστορία αγάπης

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επέστρεψε στην οθόνη του Star ανανεωμένη για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20 στο Star και στο Cash or Trash!

Σήμερα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου τέσσερις νέοι πωλητές φιλοξενούνται στο Cash or Trash μαζί με τα ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενά τους, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα τα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης.

Δείτε το τρέιλερ:

Η υπέροχη Dee, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έρχεται στο Cash Or Trash με ένα μικρό αντικείμενο, που κρύβει όμως μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Το αντικείμενο της Dee παίρνει μια αρκετά χαμηλή εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο. Όμως, η μόνιμη, πλέον, κάτοικος Ελλάδας και λάτρης του ελληνικού ταπεραμέντου, ξέρει να κάνει σκληρό παζάρι, ένα πλεονέκτημα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, ώστε να ανεβάσει τις προσφορές στο δωμάτιο των αγοραστών. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στα πλαίσια της εκτίμησης, ρίχνοντας τις προσδοκίες της πωλήτριας στα… Τάρταρα. Άραγε, η συγκινητική ιστορία, που κρύβει το μικρό ντελικάτο αντικείμενο της Dee, είναι αρκετά δυνατή για να συγκινήσει και τους υπόλοιπους αγοραστές;

Ο νεαρός σκηνοθέτης Βασίλης, που βρίσκεται στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, φέρνει στο Cash or Trash ένα πλοηγικό αντικείμενο. Έχοντας μάθει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, ο Βασίλης νιώθει αρκετά αγχωμένος όμως η Δέσποινα Μοιραράκη τον χαλαρώνει με την εγκάρδια υποδοχή της. Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου ανεβάζει αρκετά τη διάθεση του Βασίλη, δίνοντάς του μεγάλη αυτοπεποίθηση για ένα αντικείμενο που ήρθε στα χέρια του τυχαία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης του ταινίας. Η θερμή υποδοχή συνεχίζεται και στο δωμάτιο των αγοραστών και η Άντα Πανά φλερτάρει έντονα, από την αρχή της αποκάλυψης, με το αντικείμενο, που έχει μπροστά της. Ο αγώνας των προσφορών, προκειμένου να παραγκωνίσει την οποιαδήποτε διάθεση διεκδίκησης από τους υπόλοιπους αγοραστές, μοιάζει με… ναυμαχία.

Ο Αλέξης από τα Γιάννενα έρχεται στο Cash or Trash με ένα μαντήλι, όχι Καλαματιανό αλλά με μεγάλη ιστορική αναφορά. Στο δωμάτιο εκτίμησης, ο Θάνος Λούδος έχει την ευκαιρία να μοιραστεί με τη Δέσποινα Μοιραράκη και τους τηλεθεατές, πληροφορίες για ένα αντικείμενο με επετειακό χαρακτήρα. Ο Αλέξης βγαίνει από το δωμάτιο εκτίμησης με αρκετές πληροφορίες ώστε να καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον όλων των αγοραστών. Οι αγοραστές βρίσκουν ο καθένας, για τον δικό του λόγο, αρκετά ελκυστικό το αντικείμενο του Γιαννιώτη πωλητή. Η περίπτωση του αντικειμένου του Αλέξη είναι από αυτές που δυσκολεύουν τους αγοραστές, μιας και έχουν απέναντί τους έναν έμπειρο συλλέκτη, έτοιμο να απαντήσει και να προσπεράσει οποιαδήποτε χαμηλή προσφορά.

Με ένα πολύχρωμο αλλά και εμβληματικό, του συγκεκριμένου στυλ, αντικείμενο, έρχεται η Ζωή στο Cash or Trash. Αν και αρχικά είναι αγχωμένη και διστακτική, η Ζωή βγαίνει με εντελώς αλλαγμένη διάθεση από το δωμάτιο εκτίμησης. Στο δωμάτιο των αγοραστών, η Ζωή έχει δυναμική διάθεση και έχοντας κερδίσει αρκετές πληροφορίες από την εκτίμηση του Θάνου Λούδου καταφέρνει να κάνει μια πολύ καλή αρχή στις προσφορές. Η πωλήτρια από την Αθήνα σκοπεύει να αποχωριστεί το αντικείμενό της ακούγοντας ένα και μόνο συγκεκριμένο ποσό, που έχει στο μυαλό της. Άραγε θα καταφέρουν οι αγοραστές να το φτάσουν ή ακόμα και να το ξεπεράσουν;
Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν
να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου