Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Νικήτας Τσακίρογλου για Χρυσούλα Διαβάτη: «Είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα» (Βίντεο)

Για το θέατρο και τη Χρυσούλα Διαβάτη, με την οποία είναι μαζί πάνω από 50 χρόνια, μίλησε ο Νικήτας Τσακίρογλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Δυο στη 1» και προβλήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, αναφέρθηκε, μέσα σε όλα και στον ρόλο του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος». Αποκάλυψε δε, ότι θα ήθελε να γίνει κληρικός, αν δεν ακολουθούσε το μονοπάτι της υποκριτικής.

«Ένιωσα πολύ ωραία με τον ρόλο μου ως πατέρας Αρσένιος. Σπάνια η τηλεόραση αναφέρεται σε μνήμες της ορθοδοξίας μας. Θα ήθελα να ήμουν κληρικός, αν δεν γινόμουν ηθοποιός. Μέσα από το θέατρο ξαναβρίσκομαι κοντά στο λόγο του Θεού. Κι εγώ και η Χρυσούλα πιστεύουμε πολύ στον Θεό» είπε.

Για τη Χρυσούλα Διαβάτη είπε πως τη θαυμάζει, ενώ τη θεωρεί καλύτερη ηθοποιό από εκείνον. Όσο για τον λόγο που η Χρυσούλα Διαβάτη απέχει από το θέατρο τα τελευταία χρόνια είπε:

«Είναι σπουδαία ηθοποιός, καλύτερη από μένα. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν θέλει να παίξει στο θέατρο. Είναι συνειδητή η επιλογή της, παρόλο που έχει προτάσεις. Έχει κουραστεί και ίσως και η εποχή που βιώνουμε και ιδιαίτερα στο χώρο του θεάτρου, δεν της πάει. Την εκτιμώ, την πιστεύω και συνεχίζω να την αγαπώ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00