Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

The Crown: H καταπληκτική ομοιότητα της Elizabeth Debicki με την Νταϊάνα

Η πολυαγαπημένη σειρά του Netflix «The Crown» ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον 5ο κύκλο, στις 9 Νοεμβρίου.

Τα νέα επεισόδια εστιάζουν φέτος στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία σε αυτόν τον κύκλο υποδύεται η Elizabeth Debicki.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τα γυρίσματα της 5ης και 6ης σεζόν, η πρωταγωνίστρια μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα, θυμίζει τόσο τη Diana σε σημείο που τρομάξαμε να καταλάβουμε αν είναι φωτογραφία της σειράς ή η κανονική φωτογραφία της Lady D .

Δίπλα της, είχε τους τηλεοπτικούς γιους της, Rufus Kampa (Prince William) και Will Powell (Prince Harry), ενώ στο στιγμιότυπο τη βλέπουμε να γελά μέσα στο κόκκινο φόρεμα με ζώνη στη μέση, το οποίο θυμίζει εκείνο που φορούσε η πριγκίπισσα τον Ιούλιο του 1997 σε μία επίσκεψη στο νοσοκομείο Northwick Park & St. Mark.

Η φωτογραφία φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τη σειρά να εστιάζει σε μερικά επεισόδια στις διακοπές της οικογένειας το καλοκαίρι του 1997, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν έναν μήνα πριν από τον θάνατό της στις 31 Αυγούστου.

Επιπλέον φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, που υποδύονται τα άτομα στο πλευρό της Diana, όπως τον τελευταίο σύντροφο της ζωής της, Dodi Al-Fayed.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου