Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαρίζα Ρίζου: «Θα συμμετείχα ξανά στο X-Factor» (Βίντεο)

Η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τη «γεύση» που της άφησε η τηλεόραση και ο φόβος της μοναξιάς.

«Ετοιμάζω τον καινούριο μου δίσκο. Έχω γράψει όλα τα τραγούδια εκτός από ένα που είναι του Κώστα Λειβαδά» αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για τα live της στο Θέατρο Βράχων.

«Έχω περάσει πολύ ωραία στο X-Factor»

Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία, ως κριτής στο X-Factor. Όπως αναφέρει πέρασε πολύ ωραία στο παιχνίδι, ενώ απολάμβανε ιδιαίτερα τα backstage.

«Θεωρώ ότι είχα ευγένεια απέναντι στα παιδιά, δεν ήθελα να φέρω σε αμηχανία κανέναν. Είμαι περήφανη από το πώς διαχειρίστηκα τις καταστάσεις» συμπλήρωσε. Παράλληλα, δεν έκρυψε την επιθυμία της να ξανασυμμετάσχει στο μουσικό show.

«Θα συμμετείχα ξανά στο X-Factor μόνο για να το χαρώ χωρίς τις αγωνίες» προσέθεσε.

«Δεν μου αρέσει η μιζέρια ως στάση ζωής»

Ερωτώμενη για…απαντά: «Παλιότερα θα σου έλεγα ότι με φοβίζει η μοναξιά αλλά όχι πια γιατί οι φίλοι μου είναι εδώ για εμένα και εγώ για εκείνους».

Εξηγεί πως επιλέγει να μην αναλώνεται σε σχέσεις με ανθρώπους που δεν συνδέεται ενώ τονίζει πως δεν της αρέσει «η μιζέρια και η καταστροφολαγνεία ως στάση ζωής».

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ευτράπελα από τη ζωή της. Όπως λέει σε μια εμφάνισή της, όταν ερμήνευε το «Είναι που δε μπορώ» ένας κύριος της ζήτησε να πει να μετακινήσουν ένα αυτοκίνητο.

«Είπα, “αυτό είναι όνειρο, είναι Γουντιαλενικό, είναι ζωή”».

«Τους έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθώ με τη μουσική»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι γονείς της ήταν αντίθετη με την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μουσική, ωστόσο η ίδια τους είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει.

«Είχα γράψει το “άλλη ευτυχία” για τους γονείς μου και δεν τους αρέσει καθόλου που είναι για εκείνους» λέει.

Η Μαρίζα Ρίζου θα εμφανίζεται από τον Φεβρουάριο στο «Vox», και παράλληλα γράφει τη μουσική για τις παραστάσεις «Η μηχανή του Τούρινγκ» και «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00