Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Θανάσης Πάτρας: Σταριλίκι είναι να πατήσει κάποιος το τηλεκοντρόλ όπου και να είσαι για να δει εσένα (Βίντεο)

O Θανάσης Πάτρας μυήθηκε στο πάτημα του σταφυλιού, στην εποχή του τρύγου.

 

Στο πατητήρι Ζαχαίος στην Παιανία μίλησε για την τηλεόραση του σήμερα, την αγαπημένη του συνεργασία στην καριέρα του, αλλά και για την ευτυχισμένη οικογένεια που κατάφερε να δημιουργήσει με τη γυναίκα του Κατερίνα Παγώνη.

Ο παρουσιαστής δεν κατάγεται από αγροτική οικογένεια, αλλά έχει συγγενείς και φίλους που έχουν αγροκτήματα.

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν και ο ίδιος νιώθει σαν να μη σταμάτησαν καθόλου. Από τις συνεργασίες που ξεχωρίζει είναι εκείνη με την Σοφία Αλιμπέρτη, γιατί εκείνη τον έβαλε στα πράγματα.

«Η εμπειρία μου από τη Φάρμα μου άφησε πολύ ωραία συναισθήματα. Η Φάρμα μου άνοιξε καινούργιες πόρτες και με επανένταξε στα πράγματα».

«Σε μία αγορά σαν τη δική μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χαράξει την πορεία τους, όπως είναι η Ελένη. Σταριλίκι είναι να πατήσει κάποιος το τηλεκοντρόλ οπού και να είσαι για να δει εσένα», δήλωσε.

Για εκείνον η οικογένεια είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχει κάνει και του άλλαξε την κοσμοθεωρία. «Είναι άλλο πράγμα η σχέση με το παιδί σου και άλλο η σχέση με τη γυναίκα σου. Η σχέση μου με τη σύζυγο μου έγινε καλύτερη με τον ερχομό του παιδιού. Την αγαπώ πολύ την γυναίκα μου. Είμαι χαζομπαμπας ενίοτε. Προσπαθώ στην κόρη μου να μη δημιουργώ μεγάλες προσδοκίες για τη δουλεία που κάνω», είπε, ωστόσο ο ίδιος δεν πιστεύει πως θα παροτρύνει την κόρη του να ασχοληθεί με τη δουλειά που κάνει.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου