Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα φτύσουν εκεί που έφαγαν (Βίντεο)

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια, αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»,

«Όταν έληξε η σεζόν μας στο ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου, το είχαμε πει εμμέσως πλην σαφώς, πως όπου πάει, θα ήθελα να είμαι μαζί της, γιατί είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε αργότερα, εφόσον κι η ίδια δεν έχει κλείσει κάποια τηλεοπτική πρόταση, έτσι κι εκείνος απολαμβάνει την καθημερινότητά του πιο ξεκούραστος.

 

«Δεν έτυχε μέχρι στιγμής να έχει κλείσει κάπου κι έτσι κι εγώ προς το παρόν, παραμένω στο ραδιόφωνο, κυρίως καθημερινά και ταυτόχρονα, ξεκουράζομαι, ξυπνάω και λίγο αργότερα. Με την Ιωάννα μιλάμε, έχουμε επαφές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ανέφερε πως δεν του έχει μείνει καμία πικρία από τον τηλεοπτικό σταθμό, με τον οποίο συνεργάστηκε. «Καμία πικρία δεν μου έμεινε, είχα μια εξαιρετική συνεργασία δύο σεζόν. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα φτύσουν εκεί που έφαγαν», τόνισε κλείνοντας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_iYrPv7Sw4g

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου