Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κόρα Καρβούνη: Θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή η ηθοποιός;

Η Κόρα Καρβούνη έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για το διαχωρισμό που επικρατεί ανάμεσα στους ηθοποιούς κι αν θα συνεργαζόταν με συναδέλφους της που υπηρετούν ένα διαφορετικό ρεπερτόριο.

Μεγαλώνοντας ανησυχείς για τους ρόλους που θα σου προτείνουν;

Όχι, καθόλου. Θέλω να παίζω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα, και μάλιστα ρόλους μεγάλης ηλικίας. Δεν θέλω να κάνω πράγματα στο πρόσωπο που θα το αλλοιώσουν. Φρέσκια θέλω να δείχνω, όχι άλλη. Αυτά θα μου στερήσουν να παίξω ρόλους μεγαλύτερων γυναικών. Θέλω να υπάρχει φυσικότητα στη γήρανση του ηθοποιού. Επίσης, θέλω να γεράσω κανονικά.

Οι δύο προηγούμενες τηλεοπτικές χρονιές κατέρριψαν αυτό που τόσα χρόνια λέγαμε «ποιοτικοί» και «εμπορικοί» ηθοποιοί.

Αυτοί οι διαχωρισμοί είχαν ξεκινήσει από άλλους, όχι από τους ηθοποιούς. Ήμουν πάντα κατά αυτής της ταμπέλας γιατί όλοι κάνουμε το ίδιο πράγμα, προσπαθούμε να ψυχαγωγήσουμε το κοινό με τον καλύτερο τρόπο. Η στροφή που έχει γίνει είναι ότι συμμετέχουν σε τηλεοπτικές σειρές ηθοποιοί που δεν τους έχει γνωρίσει το μη θεατρόφιλο κοινό. Είναι κάτι που ξεκίνησε με τις Άγριες μέλισσες. Είναι όμορφο να μπορείς να δεις τόσους καλούς ηθοποιούς κάθε βράδυ στην τηλεόρασή σου.

Θα είχες πρόβλημα να παίξεις με διαφορετικού ύφους και ρεπερτορίου ηθοποιούς, όπως, για παράδειγμα, τον Μάρκο Σεφερλή ή τη Βίκυ Κάβουρα;

Γιατί να με ενοχλήσει; Κάνουν κάποια διαφορετική δουλειά; Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλοί συνάδελφοι και καλοί άνθρωποι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00